Please configure your Webix Feed Generator.

Sådan sparer du i juletiden

Mange danskere går og bøvler med at få økonomien til at hænge sammen i disse kolde vintermåneder. December er den dyreste måned i hele året, med både juleaften, gaveræs og nytår til at tømme pungen endnu mere ud med. 

Det får selvfølgelig mange mennesker til at gå og lægge penge til siden hele måneden, men desværre tænker mange (inklusiv mig selv) desværre ikke så langt, og ser sig nød til at finde en god ekstraindkomst i december, for at få det hele til at hænge sammen. 

Hvis du kan spejle dig selv i overstående eksempel, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel kaster jeg lys over to gode måder du kan spare lidt ekstra penge i denne mørke måned. 

Sparetip nummer #1 – spar på ALT

Hvis der er én ting som man bør huske i december, så er det at alle penge sparet er penge tjent – og vi mennesker går virkelig og køber mange sager som vi egentligt kunne have fået væsentligt billigere. 

Et godt eksempel er lysene i din lejlighed. Ved at skifte dem ud med eksempelvis LED lys, så sparer du meget henover hele året (køb LED lys her), det samme hælder hvis du er typen der tager lange bade og har radiatoren på fem konstant – det koster i sidste ende. 

Du kunne også tage et kig på alle dine abonnementer (Netflix, Disney+, Spotify, Mofibo osv.) og vurdere om du virkelig har brug for det hele. Et godt tip hvis du er studerende er at du kan få Spotify til halv pris som studerende – der er alligevel 600 kroner sparet på et helt år. 

Sparetip nummer #2 – Sælg ud af gamle sager

Hvis det skal gå lidt hurtigere og du mangler penge lige nu, så bør du overveje at sælge ud i nogle af dine gamle sager. Du ville blive overrasket over hvor mange penge man egentligt kan lave hos en pantsætter ved at sætte sine gamle ting til salg. 

Et godt råd når du har med pantsættere at gøre er aldrig nogensinde at pantsætte noget der har en høj affektionsværdi for dig – hvis du gør bør du vide at der ikke er nogen garanti for at du får det tilbage igen. 

En tur til pantsætteren kunne være den perfekte juleaktivitet – du får både tømt ud i det gamle kælderrum eller depot og får tjent alle julegaverne hjem. Det er to fluer med ét smæk! 

Vælg stjerner